Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
За този блог
Автор: diven
Категория: Технологии
Прочетен: 515312
Постинги: 120
Коментари: 598
Гласове: 280
Постинг
02.02.2018 11:27 - Вибрационен принцип, откровението на Вселената!
Автор: diven Категория: Технологии   
Прочетен: 394 Коментари: 0 Гласове:
1



Всичко е вибрация" и ние трептим, но как? Има два вида мислене формирани от начина ни на възприемане на Живота. Подсъзнателно, проявяващо "програмите" от Невидимото Духовно Начало, като интуиция - вяра и съзнателно, проявяващо "програмите на общоприетата утвърдена реалност", като знание. 
Подсъзнателното е естествен процес и е носител на истина за развитието ни. Ние първично общуваме на подсъзнателно ниво, защото тази "програма" е водеща. Оформя се съответно вибрационно поле и съобразно параметрите му ние влизаме неосъзнато в изживявания: "Тези които си приличат се привличат".
Съзнателното е заучен процес и ние се проявяваме като артисти, заучавайки някакви водещи роли от реалността. Колкото и съвършени артисти да сме не сме истински. Подчинявайки се на "съзнателните модели" можем да ги проявяваме в рамките на групи с подобна насоченост - вибрация и се откъсваме от Живота. 
Съзнателно мислим, че сме добри спазвайки правила и норми, но истинската ни същност се проявява подсъзнателно без да се интересува от тях. Ето защо сме в постоянно противоречие със себе си и изпитваме дискомфорт от Живота и страдаме.
Преди да се направи огледалото в което се оглеждаме за да се опознаем (външно), създателя го е измислил по друг начин. Създава социума (съзнателно мислеща реалност), като сигурна сцена за проявата ни, както и като огледало, сформирано от подсъзнателните ни програми, за да проявим и видим себе си! Проблема е, че то отразява вътрешната ни същност, която не искаме да си признаем или пък ни е непозната. 
Живота е проява на подсъзнателните процеси, за да изживеем и осъзнаем вътрешна си същност (карма – натрупани негативи). Следва да пренасочим съзнателната си дейност в осъзнаване им! 
Подсъзнателното и Съзнателното ни мислене разкриват някакви "обеми" за нас и като такива имат собствена честотни характеристики. Когато насочим мисловните си процеси навън в социума, обемът ни се увеличава, а това възбужда проявата на по-ниско честотни вълни. Обратното е, когато насочим мислите си навътре в себе си (Бог е в нас), обемът се намалява и се възбужда проявата на по-високо честотни вълни.
Човек с его, става център (аз съм бог) на един безкраен социум (обема му става безкраен) и неговата честота на вълната става "нула" (права линия).



Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

Блогрол