Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
За този блог
Автор: diven
Категория: Технологии
Прочетен: 515393
Постинги: 120
Коментари: 598
Гласове: 280
Постинг
20.02.2021 21:34 - вярата, проява на резонанс
Автор: diven Категория: Технологии   
Прочетен: 810 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 20.02.2021 21:37

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Обяснения с езика на науката: "Всичко е вибрации", всичко е взаимоотношения между честотни характеристики.
Вярата е усещане за единение с това в което вярваме! Може да се обясни – резонанс. Ние чувстваме и знаем! Оформяме си честотната характеристика и съобразно нея попадаме в среда, която ни резонира, за да изживеем себе си.
Това с което сме в резонанс ни прави щастливи, а това с което не сме, нещастни. Така избираме и идеологията, а от там и начина си на живот.
Бог е обобщена вибрация, информация, както и вярата (твоите мисли за него) и какво, проявява се резонанс и чувстваш, че "стават чудеса".
"Каквото повикало такова се е и обадило".
Извикваме най-подходящата реалност за нас и ако не ни харесва, значи не искаме да се разпознаем и да се променим. Пречката е его-азът, взаимно си придаваме значимост от която само той се нуждае.
Осъзнаваме вибрационният принцип и търсим щастие! Започваме да разпознаваме Любовта като възможност за повишаване на вибрациите.
Вярата е възможност да изпадаме в резонанс с това в което вярваме! Тя се подклажда с обичаи и ритуали, които могат да те вкарват в резонанс!
Всичко може да се почувства и обясни. Необходимо е да го почувстваме - вяра, а след това и знание, за да го осъзнаем...
Ние просто избираме да преживяваме заблудите си и да излезем от образа си на човек, за да преоткрием Бога себе си като творение проявяващо Любовта Му, проявявайки се! https://divensvet.wixsite.com/diven/poslanie



Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

Блогрол